Vierkante Philippe Constance Dameshorloges met Stalen Meshbanden

Waar klassiek, glamour en elegantie samen komen. Een praktisch en vierkant dameshorloge met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met gratis getraceerde verzending in je brievenbus.

Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Zilverkleurige Mesh Band - Zwarte Wijzerplaat - 3480
Een stijlvol stalen dames horloge met een vierkante kast met licht afgeronde hoeken. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat. Met gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Zilverkleurige Mesh Band - Witte Wijzerplaat - 3470
Een iconisch stalen dames horloge met een vierkante kast met licht afgeronde hoeken. Klassiek met glamour en elegantie. Een prachtig horloge met gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Rosékleurige Mesh Band - Rosé Wijzerplaat - 3740
Een trendy stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een rosé kleurige meshband en wijzerplaat. Gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Goudkleurige Mesh Band - Zwarte Wijzerplaat - 3990
Het prachtige stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een goud kleurige kast en meshband en een zwarte wijzerplaat. Gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Rosékleurige Mesh Band - Witte Wijzerplaat - 3750
Een iconisch stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een rosé kleurige meshband en een witte wijzerplaat. Gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Goudkleurige Mesh Band - Goud Wijzerplaat - 3920
Een trendy stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een goud kleurige kast, wijzerplaat en meshband. Laat je verrassen! Gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Rosékleurige Mesh Band - Zwarte Wijzerplaat - 3770
Een prachtig stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een rosé kleurige meshband en een zwarte wijzerplaat. Gratis verzending.
€39,50
Stalen Philippe Constance Horloge
Philippe Constance Dameshorloge "Square" Medium - Staal - Goudkleurige Mesh Band - Witte Wijzerplaat - 3970
Een stijlvolle stalen dames horloge met een vierkante kast. Met een goud kleurige meshband en een witte wijzerplaat. Gratis verzending.
€39,50
Vierkante Philippe Constance Dameshorloges met Stalen Meshbanden

 

Be inspired.

 

Waar klassiek, glamour en elegantie samen komen. De stijlvolle en betaalbare vierkante stalen Philippe Constances horloges met stalen meshbanden zijn er in allerlei varianten. De vierkante horloges hebben een Japans uurwerk en zijn gemaakt van 100% hoogwaardig stainless steel.

 

Verfraai je outfit en geniet elke dag weer van jouw Philippe Constance. De stalen horloges hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn ook goed te combineren met de stalen Quote- en Fantasie armbanden. Je zult er lang plezier van hebben. Succes gegarandeerd!

 

De horloges worden goed verpakt geleverd met luxe geschenkverpakking en een gratis reserve batterij. Ook hebben wij het horloge al voor je op tijd gezet. Met gratis getraceerde brievenbuszending. Uitgebreide betaalmogelijkheden waaronder iDeal, creditcards, PayPal, Bancontact, Sofort banking en meer. Betaal je liever achteraf? Kies dan voor Afterpay in de check out.