Jouw gemak staat bij ons voorop. Wel zo handig, wij trachten altijd te verzenden in een getraceerd brievenbuspakje. Er hoeft dan ook niemand aanwezig te zijn op het leveradres om jouw order in ontvangst te nemen.

 

Standaard gratis getraceerde bezorging in je brievenbus, op een ander leveradres of bij een DHL Servicepoint / Pakketautomaat bij jou in de buurt.

Gratis getraceerde verzending. Bij ons betaal je geen verzendkosten voor de standaard brievenbuszending met track & trace. De zendingen worden uitsluitend uitbesteed aan DHL. DHL levert op maandag tot en met zaterdag en op werkdagen tot 22:00 uur.

Wij streven er altijd naar om je bestelling als getraceerd brievenbuspakket te zenden. Als blijkt dat de bestelling niet als brievenbuspakket verzonden kan worden dan zenden wij deze als pakket. (Volume past niet in een brievenbuspakket) Door een onvoorziene omstandigheid kan het wel eens voorkomen dat, wat een brievenbuspakket had moeten zijn, er toch als pakket wordt verzonden. Dit gebeurt echter zelden. Check hiervoor de track & trace.

Uiteraard kun je jouw bestelling ook geleverd krijgen op een ander adres. Ook deze leveringen zijn gratis en getraceerd. Geef dit aan in de check out van de webshop.

Wil je liever afhalen bij een DHL Servicepoint of bij een pakketautomaat? Ook deze leveringen zijn gratis en getraceerd. Geef deze voorkeur aan in de check out van de webshop.

Door een onvoorziene omstandigheid bij de bezorger kan het voorkomen dat jouw order wordt geleverd bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt in plaats van het door jou opgeven adres. Dit komt gelukkig zelden voor maar willen wij hier wel melden. Als dit van toepassing is wordt dit gemeld in de track & trace welke je van DHL in de mail hebt ontvangen. Als het pakket na 5 werkdagen nog niet is afgehaald dan zal deze aan ons retour worden verzonden.

 

Track & Trace

Je ontvangt de track & trace in het door jou opgegeven e-mailadres zodra wij jouw order hebben aangeboden bij DHL. Het is dus van groot belang dat je een correct e-mailadres achterlaat in de check out van de webshop. Ontvang je geen track & trace? Check dan je spam in je e-mail account.

Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden vanuit onze Nederlandse warehouse.

 


Levering op een door jou opgegeven adres - kies zelf de dag en het tijdvak van levering.

Jouw order wordt geleverd op een door jou gekozen leveradres in doorgaans een getraceerd brievenbuspakje. In de check out kun je kiezen voor 'aflevering zo snel mogelijk' (Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden) of voor een specifieke dag en tijdvak. Alles gericht op jouw gemak.

NIEUW: kies voor gratis getraceerde avondlevering. Avondleveringen vinden plaats op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) en doorgaans tussen 18:00 en 22:00 uur in de brievenbus. Handig als het een cadeau is voor je partner of huisgenoot die 's avonds vaak niet thuis is. Kies anders voor levering op een ander adres van een bekende of een DHL Servicepunt bij jou in de buurt.

 


Afhalen bij een DHL Servicepunt - ophalen wanneer het jou uitkomt.

Je kiest in de check out een DHL Servicepunt bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen 5 werkdagen ophalen met jouw legitimatie en de kennisgeving van DHL of verzendbevestiging welke wij naar je hebben gemaild. Over het algemeen ligt de order de eerstvolgende werkdag vanaf 14:00 uur voor je klaar bij het DHL Servicepunt. DHL Servicepunten hebben vaak een ruime openingstijd, zodat je er heel vroeg in de ochtend of tot laat in de avond terecht kunt. 

 

 

Aflevermoment voor 99,8% gegarandeerd.

 

Hoewel wij en DHL ons uiterste best doen om jouw order snel te leveren, kunnen wij niet 100% garanderen dat jouw order op de gekozen dag/tijd bij geleverd wordt. Er kunnen incidentele / onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er een vertraging is ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Zoals al vermeld, 99,8% van alle orders worden conform leverafspraak geleverd.

 

Heb je je bestelling na een aantal werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women