Jouw gemak staat bij ons voorop. Wel zo handig, wij trachten altijd te verzenden in een getraceerd brievenbuspakje. Er hoeft dan ook niemand aanwezig te zijn op het leveradres om jouw order in ontvangst te nemen.

 


Levering op een door jou opgegeven adres - kies zelf de dag en het tijdvak van levering.


Jouw order wordt geleverd op een door jou gekozen leveradres in een getraceerd brievenbuspakje. In de check out kun je kiezen voor 'aflevering zo snel mogelijk' (Op werkdagen voor 23:00 uur besteld is morgen geleverd) of voor een specifieke dag en tijdvak. Alles gericht op jouw gemak.

NIEUW: kies voor gratis getraceerde avondlevering. Avondleveringen vinden plaats op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) en doorgaans tussen 18:00 en 21:00 uur in de brievenbus. Handig als het een cadeau is voor je partner of huisgenoot die 's avonds vaak niet thuis is. Kies anders voor levering op een ander adres van een bekende.

 


Afhalen bij een DHL Servicepunt - ophalen wanneer het jou uitkomt.


Je kiest in de check out een DHL Servicepunt bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen 7 werkdagen ophalen met jouw legitimatie en de kennisgeving van DHL of verzendbevestiging welke wij naar je hebben gemaild. Over het algemeen ligt de order de eerstvolgende werkdag vanaf 14:00 uur voor je klaar bij het DHL Servicepunt. DHL Servicepunten hebben vaak een ruime openingstijd, zodat je er heel vroeg in de ochtend of tot laat in de avond terecht kunt. 

 

 

Aflevermoment voor 99,8% gegarandeerd.

 

Hoewel wij en DHL ons uiterste best doen om jouw order snel te leveren, kunnen wij niet 100% garanderen dat jouw order op de gekozen dag/tijd bij geleverd wordt. Er kunnen incidentele / onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er een vertraging is ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Zoals al vermeld, 99,8% van alle orders worden conform leverafspraak geleverd.

 

Heb je je bestelling na een aantal werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan binnen een week contact met ons op.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women