Voor 23:30 uur besteld, vandaag verzonden met track & trace vanuit ons verwerkingscentrum gevestigd in Nederland. Veelal wordt jouw order een dag na bestellen al bezorgd. Er wordt geleverd op zes dagen in de week, namelijk maandag tot en met zaterdag met gratis getraceerde levering in de brievenbus. Op zon- en feestdagen wordt niet bezorgd.

Je kunt je order laten verzenden op een adres wat jou het beste uitkomt: bij jou thuis, op het werk, bij iemand anders of bij een DHL Servicepunt. Je regelt dit in de check out. Je kunt ook eventueel zelf een dag en tijdvak van levering aangeven in de check out.

Onderstaand tabel geeft een zeer goede indicatie wanneer je je bestelling kunt verwachten. Je kunt de actuele bezorgstatus van jouw order volgen met een Track & Trace code welke wij vermelden in de mail zodra jouw bestelling vanuit ons verwerkingscentrum wordt verzonden.

 

Actueel, laatste update 23 december 2020

Door de lockdown die dinsdag 15 december is ingegaan is het momenteel erg druk bij de vervoerders. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden.

De levertijden staan door deze enorme drukte onder druk maar vooralsnog zijn er geen grote incidenten. Zendingen binnen Nederland worden bezorgd door uitsluitend DHL. Voor België is dit uitsluitend PostNL.

 

DHL Parcel (Buspakjes, Nederland)

DHL Parcel heeft de operatie aardig onder controle ondanks de enorme drukte. Vrijwel alle pakjes die gesorteerd worden, worden de volgende bezorgdag afgeleverd. Hou er wel rekening mee dat de levertijden kunnen oplopen.

 

DHL Servicepunten

Momenteel kun je jouw order niet laten bezorgen bij een DHL Parcel afhaalpunt om te voorkomen dat zendingen geweigerd worden omdat afhaalpunten gesloten kunnen zijn.

 

Gesloten DHL servicepunten

Ligt jouw pakket op een gesloten locatie? Dan gaat het pakket retour. Is een pakket onderweg naar een gesloten locatie, dan probeert DHL Parcel het bij een ander punt af te geven. Je wordt hierover geïnformeerd in de track & trace. Lukt dat niet? Dan gaat het pakket retour.

 

PostNL (België)

PostNL België kampt momenteel met grote achterstanden. Er zijn voornamelijk achterstanden in de verwerking van pakjes. Wij adviseren je hier rekening mee te houden met een vertraging van 2 a 3 werkdagen.

 

 

 

Besteld op*

Verzending op

Levering op**

Maandag vóór 23:30 uur

Maandag

Dinsdag

Dinsdag vóór 23:30 uur

Dinsdag

Woensdag

Woensdag vóór 23:30 uur

Woensdag

Donderdag

Donderdag vóór 23:30 uur

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag vóór 23:30 uur

Vrijdag

Zaterdag ***

Vrijdag na 23:30 uur - zondag vóór 15:00 uur ****

Zondag

Maandag

Zondag na 15:00 uur - maandag vóór 23:30 uur ****

Maandag

Dinsdag 
* Belgische, Engelse, Duitse en andere buitenlandse zendingen worden op werkdagen verwerkt tot 21:00 uur in plaats van 23:30 uur.


** Het is in een enkel geval mogelijk dat de verzending of de bezorging vertraagd kan raken. We doen natuurlijk ons uiterste best, samen met DHL, om dit te voorkomen.


*** In het buitenland wordt alleen op werkdagen geleverd. (Maandag tot en met vrijdag). Levertijden in het buitenland variëren en kunnen afwijkend zijn van het schema hierboven.


**** Besteld tussen vrijdag 23:30 uur en zondag 15:00 uur is zondag verzonden. Op zondag geldt een sluitingstijd van 15:00 uur in plaats van 23:30 uur. 

 

 

Aflevermoment voor 99,8% gegarandeerd.

 

Hoewel wij en DHL ons uiterste best doen om jouw order snel te leveren, kunnen wij niet voor 100% garanderen dat jouw order op de gekozen dag/tijd bij geleverd wordt. Er kunnen incidentele/onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er een vertraging is ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Zoals al vermeld, 99,8% van alle orders worden conform leverafspraak geleverd.

 

 

Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women