Voor 23:00 uur besteld en afgerond, is vandaag verzonden met track & trace vanuit ons verwerkingscentrum gevestigd in Nederland. Veelal wordt jouw order een dag na bestellen al bezorgd. Er wordt geleverd op zes dagen in de week, namelijk maandag tot en met zaterdag met gratis getraceerde levering in de brievenbus. Op zon- en feestdagen wordt niet bezorgd.

Je kunt je order laten verzenden op een adres wat jou het beste uitkomt: bij jou thuis, op het werk, bij iemand anders of bij een DHL Servicepunt. Je regelt dit in de check out van deze webshop. Je kunt ook zelf een dag en tijdvak van levering aangeven in de check out als dit jou beter uitkomt.

Onderstaand tabel geeft een zeer goede indicatie wanneer je je bestelling kunt verwachten. Je kunt de actuele bezorgstatus van jouw order volgen met een Track & Trace code welke wij vermelden in de mail zodra jouw bestelling vanuit ons verwerkingscentrum is verzonden. De bezorgers bezorgen op werkdagen tot 22:00 uur. Op zaterdag is dit tot 19:00 uur.

 

DHL Parcel (Buspakjes, Nederland)

Vrijwel alle pakjes die gesorteerd worden, worden de volgende bezorgdag geleverd. (99,8% Gegarandeerd)

 

PostNL (België)

PostNL verzorgt de leveringen in België. Voor 21:00 uur besteld en afgerond is dezelfde dag verzonden. Ook hier heb je in de meeste gevallen de order de volgende dag al in huis.

 

Besteld op*

Verzending op

Levering op**

Maandag vóór 23:00 uur

Maandag

Dinsdag

Dinsdag vóór 23:00 uur

Dinsdag

Woensdag

Woensdag vóór 23:00 uur

Woensdag

Donderdag

Donderdag vóór 23:00 uur

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag vóór 23:00 uur

Vrijdag

Zaterdag ***

Vrijdag na 23:00 uur - zondag vóór 15:00 uur ****

Zondag

Maandag

Zondag na 15:00 uur - maandag vóór 23:00 uur ****

Maandag

Dinsdag 
* Belgische, Engelse, Duitse en andere buitenlandse zendingen worden op werkdagen verwerkt tot 21:00 uur in plaats van 23:00 uur.


** Het is in een enkel geval mogelijk dat de verzending of de bezorging vertraagd kan raken. We doen natuurlijk ons uiterste best, samen met DHL, om dit te voorkomen.


*** In het buitenland wordt alleen op werkdagen geleverd. (Maandag tot en met vrijdag). Levertijden in het buitenland variëren en kunnen afwijkend zijn van het schema hierboven. Raadpleeg hiervoor de track & trace.


**** Besteld tussen vrijdag 23:00 uur en zondag 15:00 uur is zondag verzonden. Op zondag geldt een sluitingstijd van 15:00 uur in plaats van 23:00 uur. 

 

 

Aflevermoment voor 99,8% gegarandeerd.

 

Hoewel wij en DHL ons uiterste best doen om jouw order snel te leveren, kunnen wij niet voor 100% garanderen dat jouw order op de gekozen dag/tijd bij geleverd wordt. Er kunnen incidentele/onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er een vertraging is ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Zoals al vermeld, 99,8% van alle orders worden conform leverafspraak geleverd.

 

 

Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women