Verzendingen binnen Nederland.

 

Altijd gratis standaard verzending met PostNL - My-Bukovsky.com

 

Standaard gratis (getraceerde) bezorging in je brievenbus of op een ander leveradres in de brievenbus.

Het is vrij simpel, bij ons betaal je geen verzendkosten voor zowel een reguliere brievenbuszending als voor een brievenbuszending met track & trace. Bestellingen vanaf € 29,50 worden altijd met track & trace verzonden. De zendingen zijn uitsluitend uitbesteed aan Postnl.

 

Aangetekende verzending. (Tekenen voor ontvangst bij de postbezorger van PostNL)

Heb je liever een aangetekende verzending? Ook dit is mogelijk. Hiervoor betaal je een gereduceerd tarief van slechts € 5,95. Indien je bestelling € 100,00 of meer bedraagt dan is dit geheel kosteloos. Geef dit aan in de check-out.

 

 

 

Verzendingen buiten Nederland maar binnen Europa.

 

Leveringen buiten Nederland maar binnen Europa hebben een vast verzendtarief van € 100,00. Gratis aangetekende verzending vanaf € 100,00 - My-Bukovsky.com

 

Deze zendingen hebben een vast tarief van € 2,95. Je bestelling wordt geleverd in de brievenbus.

Heb je liever een aangetekende zending met track & trace? Dit kan voor een gereduceerd tarief van € 7,95. Indien je bestelling € 100,00 of meer bedraagt dan is dit geheel kosteloos. Geef dit aan in de check-out.

 

 

 

Verzendkosten reparatie/garantie.

De verzendkosten voor een reparatie of garantie van een sieraad of horloge zijn altijd voor eigen rekening. Wel zenden wij zonder kosten weer naar je toe.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women