Heldere retour voorwaarden.

 

 • Je aankoop heeft een zichttermijn (herroeping) van 90 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Dit is ruimer dan de wettelijke termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan er geretourneerd worden en heb je altijd binnen 3 dagen je geld terug nadat wij je retourzending hebben ontvangen.

 

 • Wil je retourneren?  Gebruik dan uitsluitend het formulier (pakbon) welke bij de bestelling meegeleverd is en stuur deze tezamen met het product aan ons terug. Bij een retour krijg je je geld binnen 3 dagen na ontvangst van het product teruggestort. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en onbeschadigd wordt geretourneerd. De verzegeling mag niet verbroken zijn als deze aan het product is bevestigd. Had je willen betalen met Klarna dan laten wij de betaalverplichting vervallen.

 

 • Wij maken de melding van een retour (herroeping) alleen mogelijk middels een volledig ingevuld retourformulier. Je hoeft dan ook niet te bellen, te mailen of in te loggen in je account. Dat scheelt tijd. Vul het formulier volledig in, voeg eventueel extra informatie toe en zend deze tezamen met het sieraad naar ons toe. Na ontvangst van de zending ontvang je van ons een bevestiging per mail.

 

 • Bij een retour ontvang je het aankoopbedrag snel terug. Dit doen wij binnen 3 dagen na ontvangst van je retour. De portokosten voor het terugzenden zijn voor eigen rekening.

 

 • Je hoeft bij een retour niet aan te geven waarom je je geld terug wilt. Echter stellen wij het wel op prijs als je dit wel doet. Mede hierdoor kunnen wij onze dienstverlening beter optimaliseren.

 

 • Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke aankoop hebt verricht, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is uiteraard kosteloos. 

 

 • Vrijwel alle sieraden en horloges zijn voorzien van een verzegeling/label. Retourneren is alleen mogelijk als deze niet van het product is verwijderd. 

 

 • Voordat wij producten verzenden worden deze nogmaals middels een "vier ogen principe" gecontroleerd op eventuele fabricagefouten. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid in afhandeling van je bestelling én gebruik van eerste klas verpakkingsmaterialen kan het voorkomen dat een product toch beschadigd wordt geleverd. Wij verzoeken je dit binnen 48 uur electronisch te melden als dit zich heeft voorgedaan. Stuur een e-mail onder vermelding van het bestelnummer. Controleer je bestelling dus goed bij binnenkomst.

 

 

 

TIPS VOOR DE POSTZENDING:

 

 • Zorg ervoor dat het item goed en stevig is ingepakt en niet kan “zweven” in de postverpakking. Dit om eventuele beschadigingen aan het sieraad en/of horloge te voorkomen;
 • Tape de postverpakking altijd goed en stevig dicht bij elke rand. Maak anderen niet nieuwsgierig en voorkom dat de inhoud verloren kan gaan;

 • Vermeld als neutrale tenaamstelling op de postverpakking altijd "MB Klantenservice". Gebruik geen namen als “My Bukovsky Sieraden” of "My Bukovsky Jewelry";

 • Gebruik “Kenmerk” in plaats van “Bestelnummer” op de postverpakking;

 • Vermeld altijd wie de afzender is. Jouw postcode en huisnummer met eventuele toevoeging volstaan al.

 

 

 

 

R e t o u r f o r m u l i e r  

 

Wat is het ordernummer? .........................

 

Jouw online aankoop kan geretourneerd worden binnen een termijn van 30 dagen. Wil je ruilen voor een ander artikel, variant of lengtemaat? Bestel het artikel dan opnieuw op de webshop. Wij zullen er voor zorg dragen dat je deze weer snel geleverd krijgt.

 

Wij maken het melden van een retour graag eenvoudig voor je. Retourneren kan alleen met dit formulier. Het terugsturen van het product tezamen met dit formulier (volledig ingevuld) is voldoende. Je hoeft dan ook niet te mailen, te bellen of in te loggen in je account. Wij zullen de retour binnen 5 werkdagen verwerken, terugbetalen of de betaalverplichting laten vervallen (Afterpay) nadat wij jouw retour hebben ontvangen.

 

Zend altijd voldoende gefrankeerd en bij voorkeur in een getraceerd brievenbuspakje met PostNL. Verstuur niet in een pakket als dit niet nodig is, dit vertraagd het proces.

 

Voorwaarde voor een retour is dat het product ongedragen en onbeschadigd is. Ook de verzegeling mag niet verbroken zijn als deze aan het product bevestigd is.

 

Ter verificatie graag jouw postcode, huis- en telefoonnummer :

 

........................................................................................................................................

 

Hoeveel artikelen stuur je terug?

 

........................................................................................................................................

 

Bekijk alle info en heldere retour voorwaarden onder het kopje 'klantenservice' op de webshop.

 

Knip onderstaand adres van dit formulier en plak deze stevig op de zending.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

MB Klantenservice                                                           Telefoon: 020 – 617 9175

 

Overschiestraat 186 – E

 

1062 XK  AMSTERDAM – NL       

                                   

                                                                                         = BRIEVENBUSPAKJE =