Heldere ruil- en retour voorwaarden.

 

 

Ruilen of retour bij Bukovsky. Makkelijk en snel!

 

.

 • Je aankoop heeft een zichttermijn (herroeping) van 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Dit is ruimer dan de wettelijke termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan er snel geruild of geretourneerd worden en heb je altijd binnen 5 dagen je geld terug.

 

 • Ruilen doe je voor een andere maat, variant of model van een product. Bij een retour ontvang je het aankoopbedrag snel terug.

 

 • Wil je ruilen of retourneren?  Gebruik dan uitsluitend het formulier welke bij de bestelling meegeleverd is en stuur deze tezamen met het product aan ons terug. Bij een retour krijg je je geld binnen 5 dagen na ontvangst van het product teruggestort. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en onbeschadigd wordt geretourneerd. De verzegeling mag niet verbroken zijn als deze aan het product is bevestigd. 

 

 • Wij maken de melding van een ruiling en/of retour (herroeping) alleen mogelijk middels een volledig ingevuld ruil / retourformulier. Je hoeft dan ook niet te bellen, te mailen of in te loggen in je account. Dat scheelt tijd. Vul het formulier volledig in, voeg eventueel extra informatie toe, en zend deze tezamen met het product naar ons toe. Na ontvangst van de zending ontvang je van ons een bevestiging per mail.

 

 • Bij een ruiling zijn de kosten voor terugzending, aan ons, voor eigen rekening. Wel sturen wij je de ruiling (weer) kosteloos toe en doen we dit snel. (Binnen 5 dagen na ontvangst van je ruiling)

 

 • Bij een retour ontvang je het aankoopbedrag snel terug. Dit doen wij binnen 5 dagen na ontvangst van je retour. Heb je de bestelling met Gratis verzending ontvangen dan zijn de portokosten voor het terugzenden, aan ons, altijd voor eigen rekening.

 

 • Je hoeft bij een retour niet aan te geven waarom je je geld terug wilt. Echter stellen wij het wel op prijs als je dit wel doet. Mede hierdoor kunnen wij onze dienstverlening beter optimaliseren.

 

 • Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke aankoop hebt verricht, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is uiteraard kosteloos. 

 

 • Vrijwel alle sieraden en horloges zijn voorzien van een verzegeling/label. Ruilen of retourneren is alleen mogelijk als deze niet van het product is verwijderd. Tevens kunnen horloges waarbij wij op jouw verzoek het horlogebandje van extra gaatjes hebben voorzien of een door ons ingekorte stalen halsketting niet worden geruild of geretourneerd. Dit geldt overigens niet voor ingekorte schakelbanden van ERNEST en Philippe Constance horloges.

 

 • Voordat wij producten verzenden worden deze nogmaals middels een "vier ogen principe" gecontroleerd op eventuele fabricagefouten. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid in afhandeling van je bestelling én gebruik van eerste klas verpakkingsmaterialen kan het voorkomen dat een product toch beschadigd wordt geleverd. Wij verzoeken je dit binnen 24 uur electronisch te melden indien dit zich heeft voorgedaan. Stuur een e-mail onder vermelding van het bestelnummer. Controleer je bestelling dus goed bij binnenkomst.

 

 

 

TIPS VOOR DE POSTZENDING:

 

 • Zorg ervoor dat het item goed en stevig is ingepakt en niet kan “zweven” in de postverpakking. Dit om eventuele beschadigingen aan het sieraad en/of horloge te voorkomen;
 • Tape de postverpakking altijd goed en stevig dicht bij elke rand. Maak anderen niet nieuwsgierig en voorkom dat de inhoud verloren kan gaan;

 • Vermeld als neutrale tenaamstelling op de postverpakking altijd "BSJ Klantenservice". Gebruik geen namen als “Bukovsky Sieraden” of "Bukovsky Jewelry";

 • Gebruik “Kenmerk” in plaats van “Bestelnummer” op de postverpakking;

 • Vermeld altijd wie de afzender is. Jouw postcode en huisnummer met eventuele toevoeging volstaan al.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women