Zendingen binnen Nederland.

 

Standaard gratis en getraceerde bezorging in je brievenbus of op een ander leveradres in de brievenbus.

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden met track & trace en trachten altijd te verzenden in een brievenbuspakje. Hierdoor hoeft er niemand op het afleveradres aanwezig te zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen. De zendingen zijn uitbesteed aan DHL waarmee wij al jarenlang zeer goede en vertrouwde ervaringen hebben.

 

Aangetekende verzending. (Tekenen voor ontvangst bij de postbezorger van DHL).

Heb je liever een aangetekende verzending? Hiervoor betaal je een gereduceerd tarief van slechts € 5,95. Indien je bestelling € 100,00 of hoger bedraagt dan is dit geheel kosteloos. Geef dit aan in de check-out. Als DHL je mist dan kun je de aangetekende zending afhalen bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Je ontvangt hiertoe een kennisgeving van DHL in de brievenbus maar ook in de track & trace mail. Neem in dat geval altijd je legitimatie mee.

 

Verzendingen buiten Nederland maar binnen Europa.

Deze zendingen hebben een vast tarief van € 2,95. Je ontvangt een track & trace code om de zending te kunnen volgen en je bestelling wordt geleverd in een pakket.

 

Verzendkosten bij een retour.

Deze zijn voor jouw rekening. Stuur voordelig retour in een brievenbuspakje.

 

Verzendkosten bij een reparatie of garantie.

De verzendkosten voor een reparatie of garantie van een sieraad of horloge zijn altijd voor eigen rekening. Stuur voordelig in een brievenbuspakje. Wel zenden wij zonder kosten weer naar je toe.

 

 

stalen-heren-armband-dames-rvs-horloge-my-bukovsky-herenketting-staal-armband-stainless-steel-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23cm-24cm-25cm-bracelet-men-women