Zendingen binnen Nederland.

 

Standaard gratis getraceerde bezorging in je brievenbus, op een ander leveradres of bij een DHL Servicepoint / Pakketautomaat bij jou in de buurt.

Gratis getraceerde verzending. Bij ons betaal je geen verzendkosten voor de standaard brievenbuszending met track & trace. De zendingen worden uitsluitend uitbesteed aan DHL. DHL levert op maandag tot en met zaterdag en op werkdagen tot 22:00 uur.

Wij streven er altijd naar om je bestelling als getraceerd brievenbuspakket te zenden. Als blijkt dat de bestelling niet als brievenbuspakket verzonden kan worden dan zenden wij deze als pakket. (Volume past niet in een brievenbuspakket) Door een onvoorziene omstandigheid kan het wel eens voorkomen dat, wat een brievenbuspakket had moeten zijn, er toch als pakket wordt verzonden. Dit gebeurt echter zelden. Check hiervoor de track & trace.

Uiteraard kun je jouw bestelling ook geleverd krijgen op een ander adres. Ook deze leveringen zijn gratis en getraceerd. Geef dit aan in de check out van de webshop.

Wil je liever afhalen bij een DHL Servicepoint of bij een pakketautomaat? Ook deze leveringen zijn gratis en getraceerd. Geef deze voorkeur aan in de check out van de webshop.

Door een onvoorziene omstandigheid bij de bezorger kan het voorkomen dat jouw order wordt geleverd bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt in plaats van het door jou opgeven adres. Dit komt gelukkig zelden voor maar willen wij hier wel melden. Als dit van toepassing is wordt dit gemeld in de track & trace welke je van DHL in de mail hebt ontvangen. Als het pakket na 5 werkdagen nog niet is afgehaald dan zal deze aan ons retour worden verzonden.

 

Track & Trace

Je ontvangt de track & trace in het door jou opgegeven e-mailadres zodra wij jouw order hebben aangeboden bij DHL. Het is dus van groot belang dat je een correct e-mailadres achterlaat in de check out van de webshop. Ontvang je geen track & trace? Check dan je spam in je e-mail account.

Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden vanuit onze Nederlandse warehouse.

 

Aangetekende verzending. (Tekenen voor ontvangst bij de postbezorger van DHL).

Heb je liever een aangetekende verzending? Hiervoor betaal je een gereduceerd tarief van slechts € 5,95. Indien je bestelling € 100,00 of hoger bedraagt dan is dit geheel kosteloos. Geef dit aan in de check out. Als DHL je mist dan kun je de aangetekende zending afhalen bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Je ontvangt hiertoe een kennisgeving van DHL in de brievenbus maar ook in de track & trace in de mail. Neem in dat geval altijd je legitimatie mee.

 

Verzendingen buiten Nederland maar binnen Europa.

Leveringen buiten Nederland maar binnen Europa hebben een vast verzendtarief van € 100,00. Gratis aangetekende verzending vanaf € 100,00 - My-Bukovsky.com

 

Deze zendingen hebben een vast tarief van € 2,95. Je bestelling wordt als pakket geleverd door PostNL in Belgie, daarbuiten door DHL.

Je ontvangt de track & trace in het door jou opgegeven e-mailadres zodra wij jouw order hebben aangeboden bij de vervoerder. Het is dus van groot belang dat je een correct e-mailadres achterlaat in de check out van de webshop. Ontvang je geen track & trace? Check dan je spam in je e-mail account.

Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden vanuit onze Nederlandse warehouse.

Heb je liever een aangetekende zending met track & trace? Dit kan voor een gereduceerd tarief van € 7,95. Indien je bestelling € 100,00 of meer bedraagt dan is dit geheel kosteloos. Geef dit aan in de check-out

 

Verzendkosten bij een retour naar ons

Deze zijn voor eigen rekening. Stuur voordelig retour in een brievenbuspakket.

 

 

My Bukovsky Stainless Steel Jewelry

 

Verzendingen buiten Nederland maar binnen Europa.

Deze zendingen hebben een vast tarief van € 2,95. Je ontvangt een track & trace code om de zending te kunnen volgen en je bestelling wordt geleverd in een pakket.

 

Verzendkosten bij een retour.

Deze zijn voor eigen rekening. Stuur voordelig retour in een brievenbuspakket.

 

Verzendkosten bij een reparatie of garantie.

De verzendkosten voor een reparatie of garantie van een sieraad of horloge zijn altijd voor eigen rekening. Stuur voordelig in een brievenbuspakket. Wel zenden wij zonder kosten weer naar je toe.

 

My Bukovsky Stainless Steel Jewelry

 

Levering met gratis geschenk/bewaarverpakking. 90 dagen retour.

Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag vanuit Nederland verzonden dus vrijwel zeker morgen in huis. (Geen levering op zon- en feestdagen)

Wil je niet al morgen ontvangen? Geef dan een andere bezorgdag aan in de check out van deze webshop.

Betaal met iDeal, creditcard, Paypal, achteraf met Klarna of met de vele andere betaalmethoden.