Bij je order is een pakbon toegevoegd. Dit is tevens het retourformulier. Mocht deze onverhoopt ontbreken, print deze dan hier met vermelding van het ordernummer:

 

R e t o u r f o r m u l i e r 

 

Wat is het ordernummer?    ....................................

 

Jouw online aankoop kan geretourneerd worden binnen een termijn van 90 dagen. Wil je ruilen voor een ander artikel, variant of lengtemaat? Bestel het artikel dan opnieuw op de webshop. Wij zullen er voor zorg dragen dat je deze weer snel geleverd krijgt.

 

Wij maken het melden van een retour graag eenvoudig voor je. Retourneren kan alleen met dit formulier. Het terugsturen van het product tezamen met dit formulier (volledig ingevuld) is voldoende. Je hoeft dan ook niet te mailen, te bellen of in te loggen in je account. Wij zullen de retour binnen 5 werkdagen verwerken, terugbetalen of de betaalverplichting laten vervallen (Klarna) nadat wij jouw retour hebben ontvangen. Wij bevestigen dit alles ook via de mail.

 

Zend altijd voldoende gefrankeerd en bij voorkeur in een getraceerd brievenbuspakje met PostNL. Verstuur niet in een pakket als dit niet nodig is, dit vertraagd het proces.

 

Voorwaarde voor een retour is dat het product ongedragen en onbeschadigd is. Ook de verzegeling mag niet verbroken zijn als deze aan het product bevestigd is.

 

Ter verificatie graag jouw postcode, huis- en telefoonnummer :

 

........................................................................................................................................

 

Hoeveel artikelen stuur je terug?

 

........................................................................................................................................

 

Bekijk alle info en heldere retour voorwaarden onder het kopje 'klantenservice' op de webshop.

 

Knip onderstaand adres van dit formulier en plak deze stevig op de zending.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                                                                      Telefoon: 020 – 617 9175

MB Klantenservice                                 

Overschiestraat 186 – E

1062 XK  AMSTERDAM – NL       

                                   

                                                                                         = BRIEVENBUSPAKJE =