Explore your world, shop now!

Stoere stalen heren armbanden, uniek bij elke gelegenheid. Keuze uit talloze modellen met gepolijste of geborstelde finish.

Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Empire" - Gepolijst - Vanaf € 67,50
Robuust met een prachtig design. De stalen heren armband Empire heeft stoere honingraat schakels en is een absolute musthave. Verkrijgbaar in 5 maten. Met gratis verzending.
€67,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Bright" - Gepolijst - Vanaf € 37,50
De gepolijste Bukovsky heren armband Bright met prachtige visgraatschakels. Kom goed voor de dag met de Bright. Verkrijgbaar in 5 maten. Met gratis verzending.
€37,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Bright" - Geborsteld - Vanaf € 39,50
De geborstelde Bukovsky heren armband Bright met stoere visgraatschakels. Met de Bright word je graag en overal gezien. Verkrijgbaar in 5 maten. Met gratis verzending.
€39,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance" - Gepolijst - Vanaf € 65,00
De stalen Bukovsky heren schakelarmband "Elegance". Ongekend populair, stijlvol en een absolute Musthave. Verkrijgbaar in 9 maten.
€65,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance" - Geborsteld - Vanaf € 67,50
Ongekend populair, stijlvol en een absolute Musthave. De geborstelde en stoere stalen heren schakelarmband "Elegance". Verkrijgbaar in 6 maten.
€67,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Extra Brede Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Elegance XL " - Gepolijst - Vanaf € 89,50
Grandioos, stoer en dé ultieme eyecatcher. De extra brede roestvrij stalen heren schakelarmband Bukovsky Elegance XL. Verkrijgbaar in 6 maten.
€89,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Extra Brede Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Elegance XL " - Geborsteld - Vanaf € 89,50
Grandioos, stoer en dé ultieme eyecatcher. De extra brede, matte en roestvrij stalen heren schakelarmband Bukovsky Elegance XL. Verkrijgbaar in 6 maten.
€89,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance Extra Small" - Gepolijst
Jouw collectie armbanden is niet compleet zonder een paar stalen Bukovsky armbanden. De Bukovsky "Elegance XS" is dé ultieme aanvulling. Iets voor jou? Verkrijgbaar in 6 maten.
€44,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance Extra Small" - Geborsteld - Vanaf € 44,50
Jouw collectie armbanden is niet compleet zonder een paar stalen Bukovsky armbanden. De geborstelde Bukovsky "Elegance XS" is dé ultieme aanvulling. Iets voor jou? Verkrijgbaar in 7 maten.
€44,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance Small" - Gepolijst - Vanaf € 55,00
Wil je graag gezien worden met een elegante en sensationele armband? Dan is deze stalen Bukovsky armband "Elegance Small" wellicht iets voor jou. Verkrijgbaar in 9 maten.
€55,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Elegance Small" - Geborsteld - Vanaf € 55,00
Wil je graag gezien worden met een elegante en sensationele armband? Dan is deze stalen Bukovsky armband "Elegance Small" wellicht iets voor jou. Verkrijgbaar in 8 maten.
€55,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Prestige" - Gepolijst - Vanaf € 65,00
De Bukovsky Prestige. Ongekend populair en een absolute Musthave. Een prachtige en tijdloze heren armband met een schitterend design. Verkrijgbaar in 7 maten.
€65,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Prestige " - Geborsteld - Vanaf € 65,00
De stoere geborstelde Bukovsky Prestige. Ongekend populair en een absolute Musthave. Een prachtige en tijdloze matte heren armband. Verkrijgbaar in 7 maten.
€65,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Prestige XL" - Gepolijst - Vanaf 85,00
Opzienbarend en temperamentvol. De prestigieuze Bukovsky is stijlvol, aanwezig en is één van onze top 5 bestsellers. Verkrijgbaar in 7 maten. Gratis verzending.
€85,00
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Prestige XL" - Geborsteld - Vanaf € 87,50
Opzienbarend en stoer. De prestigieuze Bukovsky XL is ruig en is één van onze top 5 bestsellers van de heren armbanden. Verkrijgbaar in 6 maten. Gratis verzending.
€87,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Prestige Limited Edition" - Geborsteld - Vanaf 49,50
Deze armband uit de Bukovsky serie "Prestige" met éénmalige fabricage is uniek, stoer en stijlvol. Verkrijgbaar in 4 maten.
€49,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Prestige Extra Small " - Gepolijst
De stijlvolle en toch stoere stalen heren armband met Gourmette schakels die soepel om je pols valt. Steel de show met deze prachtige, betaalbare en luxe armband. Verkrijgbaar in 5 maten.
€37,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Prestige Extra Small " - Geborsteld
De stoere geborstelde stalen heren armband met Gourmette schakels. Steel de show met deze prachtige, betaalbare en luxe armband. Verkrijgbaar in 5 maten.
€37,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Prestige Small" - Gepolijst - Vanaf 42,50
Maak je graag een onvergetelijke indruk? Dan is deze stoere heren armband wellicht iets voor jou. Verkrijgbaar in 6 maten. Met gratis verzending.
€42,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Prestige Small" - Geborsteld - Vanaf 45,00
Maak je graag een onvergetelijke indruk? Dan is deze stoere en geborstelde heren armband wellicht iets voor jou. Verkrijgbaar in 6 maten. Met gratis verzending.
€42,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Chase Extra Small" - Gepolijst - Vanaf € 37,50
Stoer, tijdloos en in het oog springend. De heren schakelarmband Bukovsky Chase XS is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in 8 maten.
€37,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Chase Extra Small " - Geborsteld - Vanaf € 37,50
Stoer en betaalbaar. Tijdloos en in het oog springend. De geborstelde Bukovsky Chase XS is de ultieme eyecatcher voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in 6 maten.
€37,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Armband Bukovsky "Chase Small" - Gepolijst - Vanaf € 42,50
Stijlvol en lekker stoer. Betaalbaar en fijn om te dragen én te combineren met de andere stalen of de leren Bukovsky armbanden. Verkrijgbaar in 6 maten.
€42,50
Bukovsky Stainless Steel Jewelry
Stalen Heren Schakelarmband Bukovsky "Chase Small" - Geborsteld - Vanaf € 42,50
Stijlvol en lekker stoer geborsteld. Betaalbaar én goed te combineren met de andere stalen of de leren Bukovsky armbanden. Verkrijgbaar in 6 maten.
€42,50
Explore your world, shop now!

Over de stalen Bukovsky armbanden.

De stalen heren armbanden van Bukovsky zijn handgemaakt van duurzaam en hoogwaardig roestvrij staal. Wij noemen dit ook wel stainless steel, chirurgisch of edelstaal. De armbanden uit onze collectie zijn met vakmanschap vervaardigd met de zuiverste en de beste 316L kwaliteit. Dit is de hoogste kwaliteitsklasse/gradatie voor staal.

 

Met stalen sieraden zit je altijd goed vanwege de grote voordelen ten opzichte van andere metalen. De stalen Bukovsky heren sieraden zijn niet alleen populair en duurzaam, ze zijn ook sterk, stijlvol, goed betaalbaar, 100% allergievrij en verkleuren niet. Door de hardheid zijn de sieraden nagenoeg niet te vervormen en zijn de krasvastheid en sterkte hoger dan bij goud of zilver.

 

De armbanden verkleuren niet. (2 jaar Garantie)

 

Ontdek de enorme voordelen van de stalen Bukovsky heren armbanden en geniet van onze modellen. Wij garanderen juwelierskwaliteit voor de beste prijs en eindeloos draagplezier. Je hebt bij ons de keus uit gepolijst (shiny) of geborsteld (brushed) staal. Als er van een Bukovsky model meerdere breedtevarianten verkrijgbaar zijn dan worden deze aangeduid met de termen als "Extra Small", "Small" en "XL".

 

Gratis Verzending en Garantie tegen verkleuren.

De roestvrij stalen Bukovsky heren armbanden uit de "Deluxe" series worden Gratis als Getraceerde brievenbuspost bezorgd met een luxe bewaar/geschenkbox, een extra bewaarzakje en met onze Garantiekaart tegen verkleuren. De Garantietermijn hiervoor is 2 jaar.

 

Makkelijk geleverd in je brievenbus.

Wij leveren de armbanden in een getraceerd brievenbuspakje van PostNL. Je hoeft dan ook niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Levering op een ander adres is uiteraard ook mogelijk. Je kunt dit opgeven tijdens het bestelproces.

 

 

Volg de zending met Track & Trace.

Het Track & Tracenummer ontvang je in de bevestiging welke je per mail ontvangt zodra de armband is aangeboden bij PostNL. De zending is te volgen via www.postnl.nl of via de app van Post.nl.

 

 

100% Tevredenheidsgarantie. Ruilen/Retour.

Voldoet deze stalen Bukovsky armband toch niet aan je verwachting of blijkt de maat niet goed? Dan kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst ruilen voor een andere maat, een ander product of kun je je geld terug krijgen. Dit geldt voor alle producten op Bukovsky.nl. Ook ruilingen en retouren worden snel en correct door ons verwerkt.

 

 

Voordelen en kenmerken van Stalen Bukovsky Sieraden:  

 

  • 100% Allergievrij, Hypoallergeen Chirurgenstaal;
  • Verkleurt niet; (2 jaar schriftelijke garantie)
  • Geeft niet af op de huid;
  • Roest niet, roestvast staal;
  • Edelstaal en supersterk. Sterker dan goud of zilver;
  • Hoogwaardig en duurzaam. Voor talloze jaren draagplezier;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Vervaardigd met vakmanschap in de hoogste en schoonste 316L kwaliteit/gradatie;
  • Juwelierskwaliteit voor een betaalbare prijs.