Voor onze Belgische klanten, lees onze berichtgeving onderaan op deze pagina.

Informatie over coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij My Bukovsky de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers van de postdiensten houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. We volgen nauwgezet de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het verwerken en bezorgen van je order gaat door.

Voor alle Nederlandse orders geldt: voor 23:30 uur besteld is dezelfde dag verzonden bij normale bedrijfsomstandigheden in ons magazijn. Momenteel ondervinden wij geen hinder maar dit kan altijd veranderen. Als dit het geval mocht zijn dan communiceren wij dit op deze pagina.

De levertijden bij de vervoerders kunnen oplopen. Momenteel is dit niet zo maar dat kan veranderen. Hou hier s.v.p. rekening mee. De track & trace zal hierover meer informatie geven nadat wij jouw bestelling hebben aangeboden voor verzending. De track & trace link ontvang je van ons per e-mail.

 

Meer informatie

  • Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. Dit doen wij pro actief.
  • Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot en met 19:00 uur. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Wij doen onze uiterste best je zo snel mogelijk te helpen.

 

België

Voor onze Belgische klanten

De levertijden kunnen iets oplopen, maar wat wij merken is dat dit op het ogenblik niet echt het geval is. Vanwege strenge overheidsmaatregelen door het Coronavirus in België en een hoog ziekteverzuim kunnen er minder sorteerders en bezorgers worden ingezet.

 

Stay safe!

Team My Bukovsky